Velkommen til Gospellights - Nordsjællands sejeste, svedigste, sjoveste & bedst swingende børnegospelkor.


Koret har eksisteret siden august 2013, og havde sin debutkoncert fredag d. 13. december i en propfyldt Mørdrup Kirke. Se film her: http://vimeo.com/81867169


Koret, som lige nu har 44 medlemmer skal i år optræde på Harmoniscenen i Tivoli til Tivoli Gospelfestival 2015. Det bliver stort - og forberedelserne er i fuld gang.

Alle børn mellem 8 og 16 år er velkomne i koret. Der er ingen optagelsesprøve, og du kan altid møde op i kirken en onsdag kl. 16 og overvære eller være med til en prøve.
Tryk på linket livepage.apple.com for at se artikel i Fredensborg Amtsavis

“Jeg har gået med idéen om at starte et børnegospelkor i et par år, da jeg virkelig synes det manglede i området. Men at der skulle komme så mange børn, havde jeg ikke turdet håbe på. Og der er flere på vej, så man må sige at GOSPELLIGHTS har fået en forrygende start”


              

                                                                   

                                                                           

Korleder Anders C. Nielsen

KONTAKT korets leder  leder Anders C. Nielsen for at lave en aftale.JULEKONCERT PÅ FREDAG D. 18 DECEMBER KL. 19 I MØRDRUP KIRKE - DET BLIVER FORRYGENDE, HYGGELIGT OG STEMNINGSFULDT. KOM BARE, DET ER GRATIS OG ABSOLUT VANEDANNENDE MED DET GOSPEL......

JULEKONCERT FREDAG D. !8. DECEMBER KL. 19.00 I MØRDRUP KIRKE